Urang Jij bent Multibalm

Urang

24,37
Op voorraad
Koop één eenheid voor 24,37€
Laatste 3 eenheden beschikbaar.

  • 24,37

Maak je bespaart pak

Verzending vandaag
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met .

Jij bent Multibalm
Jij bent Multibalm
Jij bent Multibalm
Jij bent Multibalm

Beschrijving

Natuurlijke balsem voor de droge huid, geformuleerd met calendula en tamanu-olie (Calophyllum inophyllum zaadolie), bekend om hun hydraterende en herstellende eigenschappen. Functie: hydrateert en herstelt de huid. Inhoud / formaat (ml / g): 15 ml. Huidtype: droge huid.

Gebruik (speciale tips): aanbrengen op droge of gebarsten gebieden, zoals lippen, ellebogen, knieën, enkels, handen, littekens, enz.

1. Geschikt voor zwangere vrouwen en baby's. Als extreme voorzorgsmaatregelen echter de voorkeur hebben, gebruik dit dan bij baby's vanaf 3 maanden.

2. Hydrateer droge lippen. Regelmatig aanbrengen op droge en gesprongen lippen.

3. Verminder witachtige plekken op knieën en ellebogen. Regelmatig aanbrengen om die extreem droge gebieden te hydrateren.

4. Verwijder dode huidcellen van enkels. Regelmatig aanbrengen op de droogste en gebarsten delen van de enkels om het aantal dode cellen te verminderen.

5. Breng aan op de oogcontour en op de rimpels van de mond. Breng aan op gebieden die extra hydratatie nodig hebben.

6. Regenereer de huid na het scheren. Na het scheren aanbrengen op geïrriteerde of rode plekken.

7. Verzacht onzuivere of beschadigde huid. Nadat je een puistje hebt 'geperst', breng je een beetje balsem aan op het gebied.

8. Behandeling na borstvoeding. Aanbrengen op de tepel na borstvoeding. Het is belangrijk om niet direct na het aanbrengen van de balsem borstvoeding te geven.

9. Retoucheer make-up gemakkelijk. Breng een beetje balsem aan op een stok en gebruik deze om de mascara te fixeren.

10. Natuurlijke make-up en met een satijnen finish.

Breng aan het einde van de routine voor gezichtsverzorging de balsem aan op het gebied rond de neus, de rimpels in de mond en rond de ogen (de gebieden die de hele dag de neiging hebben te drogen en waar de make-up is) scheuren). Breng vervolgens een klein product aan op het jukbeen en het voorhoofd en gebruik vervolgens een make-upbasis zoals een BB-kussen, BB Cream of andere make-upbasis. Op deze manier wordt een natuurlijke en satijnen afwerking bereikt.

Eigenschappen

  • Verwijzing8809186775403
  • MerkUrang

Meningen van de klanten

Urang Jij bent Multibalm

Jij bent Multibalm

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?