Diadermine Lift + Eye Rimpelvuller 15 ml

Diadermine

7,20
Op voorraad
Koop één eenheid voor 7,20€
Laatste 1 eenheden beschikbaar.

  • 7,20

Maak je bespaart pak

Verzending morgen
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met Bankoverschrijving.

Lift + Eye Rimpelvuller 15 ml
Lift + Eye Rimpelvuller 15 ml

Beschrijving

Met de leeftijd verzwakt het huidweefsel. Bovendien kan blootstelling aan UV-stralen het productieproces van melanine verstoren, waardoor pigmentstoornissen ontstaan. Dit leidt tot het verschijnen van donkere vlekken en een doffe, ongelijkmatige teint. De lichte formule dringt snel in de huid en is volledig geschikt voor gevoelige delen van de huid. Uitstekende huidtolerantie - dermatologisch en oftalmologisch getest.
Gebruik elke ochtend en avond. Breng de crème aan door zachtjes rond de oog- en lipcontouren te kloppen.

Wetenschappelijk bewezen: Na verloop van tijd nemen de natuurlijke afzettingen van hyaluronzuur in de huid af, waardoor het huidweefsel verzwakt. Als resultaat wordt de huiddichtheid verminderd en verliest de huid stevigheid en elasticiteit en verschijnen er rimpels.
- Intense actie: rimpels en expressielijnen worden gladgestreken, tekenen van vermoeidheid zoals donkere kringen en wallen worden zichtbaar verminderd.

- 6 weken later: Dermo-Ident-complex met hyaluronzuur en amino-M-cel stimuleert celvernieuwing. De huid wordt steviger en rimpels worden verminderd.

- Het resultaat: bij regelmatig gebruik van LIFT + EYE WRINKLE FILLER gedurende 6 weken wordt de oogcontour gladgestreken.
Diadermine
De wortels van het merk Diadermine liggen in Frankrijk in de vroege 20e eeuw. In 1904, de Parijse apotheker kochten de broers Giambattista en Cornelio Bonetti het octrooi voor Diadermine, een lichte water-in-olie emulsie met eigen gefabriceerde zalven van de apotheker, door de artsen gebruikt voor het reinigen en verzorgen van hun handen.

Op basis van deze formule, ontwikkelden de broers Bonetti een dermatologische schoonheidsverzorging. Aanvankelijk werd Diadermine uitsluitend verkocht in apotheken, maar al snel vulde de kleine crème potjes en de schappen in parfumerieën en drogisterijen. Diadermine werd al snel een medisch allrounder.

Eigenschappen

  • Verwijzing8410436128834
  • MerkDiadermine

Meningen van de klanten

Diadermine Lift + Eye Rimpelvuller 15 ml

Lift + Eye Rimpelvuller 15 ml

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?