L'Erbolario Zwarte Juniper Foam Baard 200 ml

L'Erbolario

14,59
Op voorraad
Koop één eenheid voor 14,59€
Laatste 2 eenheden beschikbaar.

  • 14,59

Maak je bespaart pak

Verzending en 3 jun. 2024
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met .

Zwarte Juniper Foam Baard 200 ml
Zwarte Juniper Foam Baard 200 ml

Beschrijving

Een scheerschuim met een verfrissende geur van Black Juniper! Bereidt de huid voor op een aangenaam, glad en gemakkelijk scheerresultaat. Tegelijkertijd verstevigt en hydrateert het de huid. Verrijkt met Bisabolol wat irritatie verlicht. Ideaal voor dagelijks gebruik.

Voor de dynamische en altijd bewegende man, een praktische reisset met alle revitalisering en aromatische kracht door de zwarte jeneverbessen. De beauty Juniper Black Travel Set bevat Energizing Shower Shampoo - 50 ml Scheerschuim - 50 ml Energizing After-Shave Lotion - 14 ml Parfum - 8 ml Limited Edition Shaver.

Formaat: 200 ml zwart jeneverbesscheerschuim, met een verkwikkende en stimulerende geur, bereidt het gezicht voor op een delicate en verzorgende scheerbeurt en verstevigt de huid dankzij de extracten van zwarte jeneverbes en zwarte komijn. De alfa-bisabolol in het recept voorkomt vervolgens roodheid, waardoor de huid fris blijft en klaar voor een zoete ontmoeting met het scheermes. Het gunstige effect is perfect als het wordt geassocieerd met de aftershave lotion van zwarte jeneverbes. Het bevat geen stoffen die als schadelijk voor de ozon worden beschouwd. Schud de fles voor gebruik en breng het schuim aan op een nat gezicht. Bevat geen stoffen die als schadelijk voor ozon worden beschouwd.
L'Erbolario

Eigenschappen

  • Verwijzing8022328111949
  • Hoeveelheid200 ml
  • MerkL'Erbolario

Meningen van de klanten

L'Erbolario Zwarte Juniper Foam Baard 200 ml

Zwarte Juniper Foam Baard 200 ml

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?