Revlon Colorsilk Mooie kleur haarkleur

Revlon

4,77€
-19%
3,84
Op voorraad
Koop één eenheid voor 3,84€ Je bespaart 0,93€
Laatste 4 eenheden beschikbaar.

  • 3,84

Maak je bespaart pak

Verzending vandaag
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met Bankoverschrijving.

Colorsilk Mooie kleur haarkleur
Colorsilk Mooie kleur haarkleur

Beschrijving

Verrijkt met UV-bescherming om levendige, dimensionale en ware kleuren te behouden. Onze Revlon 3D Color Gel Technology biedt een veelkleurige kleur met een natuurlijk uiterlijk, van de wortel tot de punt, niet alleen om de haarkleur te vergroten, maar ook om definitie en dimensionaliteit toe te voegen.

Geformuleerd om elk haar te penetreren met zijn milde formule zonder ammoniak. Onze Revlon 3D-kleurentechnologie, gecombineerd met speciaal gemengde kleurstoffen, conditioners en polymeren, bieden multitonale kleuren, natuurlijk van wortel tot punt.

Deze speciale formule verhoogt niet alleen de kleur van je haar, maar voegt ook een hoge dimensionaliteit en glans toe. Bovendien is ColorSilk verrijkt met UV-verdediging om de kleur levendig, dimensionaal en echt te houden.

• Voedzame zijde-eiwitten gemengd in hun formule, zorgen voor een gezond uiterlijk en een betere conditie dan voordat u het aanbrengt.
Revlon
Revlon werd in 1932 opgericht door Charles Revson en zijn broer Joseph, samen met Charles Lachman. Aanvankelijk werden alleen producten verkocht maar door de ontwikkeling van een nieuw proces, werd het succes van het merk exponentieel vergroot.

Eigenschappen

  • Verwijzing309979289707
  • MerkRevlon
  • Kleur

Meningen van de klanten

Revlon Colorsilk Mooie kleur haarkleur

Colorsilk Mooie kleur haarkleur

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?