Revlon issimo Color Sublime 5.24

Revlon

7,60
Op voorraad
Koop één eenheid voor 7,60€
Laatste 1 eenheden beschikbaar.

  • 7,60

Maak je bespaart pak

Verzending vandaag
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met Bankoverschrijving.

issimo Color Sublime 5.24
issimo Color Sublime 5.24
issimo Color Sublime 5.24

Beschrijving


Color SUBLIME By Revlonissimo is de nieuwe ammoniakvrije permanente haarkleuring van Revlon Professional. Het biedt een intense kleur en maximale haarverzorging.

Revlon wordt geleverd met de nieuwste kleurtechnologie, met een grote verscheidenheid aan pigmenten om een perfect kleurresultaat te garanderen.

Het bevat een mengsel van oliën die het haar omringen en helpen bij het aanbrengen van kleur. Het is ook zo samengesteld dat de kleur de intensiteit niet verliest.

Met Colour SUBLIME geniet u van een prettige professionele service van op maat gemaakte kleur, met een neutraal parfum.

De resultaten die met Color Sublime worden verkregen zijn haar met veel licht, een uniforme en duurzame kleur, maximaal respect voor de haarvezel en een grijsdekking van 100%.

Colour Sublime is de perfecte haarkleur voor kappersprofessionals om van te genieten tijdens het kleuren. De resultaten zijn uitstekend.

Gebruiksaanwijzing: in gelijke delen mengen. 75gr. van SUBLIME Colour Hairdressing Dye met 75ml. van SUBLIME Color Developer 15vol. 25vol. of 35 vol. afhankelijk van het percentage grijs dat we hebben en de kleur die we willen verkrijgen. Lichter of donkerder.

Koop Revlon Color SUBLIME Dye Revlonissimo 9.32 Zeer licht parelachtig goudblond "Ammoniakvrij" 75 ml
Revlon
Revlon werd in 1932 opgericht door Charles Revson en zijn broer Joseph, samen met Charles Lachman. Aanvankelijk werden alleen producten verkocht maar door de ontwikkeling van een nieuw proces, werd het succes van het merk exponentieel vergroot.

Eigenschappen

  • Verwijzing8432225093758
  • MerkRevlon
  • Kleur5.24

Meningen van de klanten

Revlon issimo Color Sublime 5.24

issimo Color Sublime 5.24

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?